keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Postausta pitkästä aikaa

Blogi on ollut nyt todella hiljaisena, mutta  oon päättänyt  taas kirjoittaa jospa täällä olisi ketään enää. Ja tähän alkuun kaikille hyvää vappua!

Vallun kanssa olimme Hollannissa tammi-maaliskuun eli kolme kuukautta. Kolme kuukautta meni hirmuisen nopeasti eikä kerinnyt tulemaan ikävä suomea missään vaiheessa. Matka oli todella hieno ja saatiin todella paljon hyödyllisiä neuvoja ja apua ongelmiin. Vallu onkin toiminut paljon paljon paremmin kuin ennen matkaa. Hollannissa oli lämpimämpi kuin täällä Suomessa tuohon aikaan ja muutenkin paremmat puitteet treenata. Pidin hollannista "maana"  ja hollantilaisista ihmisistä myöskin todella paljon.

Ollaan nyt oltu suomessa jo reilu kuukausi. Nyt täytyy keskittyä treenaamaan täällä suomessa, kun kisakausikin on jo alkanut. Ollaan  menossa  hyppäämään laaksolle lauantaina 100cm&110cm. Ensi viikolla olisi torstaina riihimäellä ensimmäinen ponicupin osakilpailu ja viikonloppuna laaksolla pony event. Meidän kisakalenteri on vielä aika hakusessa eikä olla vielä keritty sitä  miettimään tuon pidemmälle.


Kesä on nyt vihdoinkin taas tullut ja kenttä sulanut kokonaan. Onhan sitä aurinkoa odoteltukin ihan riittävän kauan. Onneks meni minun  osalta pahin talvi suomessa ohi tuon hollannin reissun myötä. Tänään päästiin hyppäämäänkin jo ulkokentälle. Hypättiin pientä rataa johon sisältyi pari pystyä pari kavalettiä ja sarja. Alussa oli vähän ongelmia etäisyyksien kanssa, mutta loppua kohden rupesi sujumaan hyvin. Vallu oli tosi pirteä ja muutenkin todella hyvä ratsastaa.  Ponit tykkäsivät kauheasti hypätä ulkokentällä pitkästä aikaa. Pahoittelen, ei ole kuvia tältä päivältä kun ei ollut kameraa mukana.

Onnistuin rikkomaan mun koneen hollannissa, joten se on nyt korjauksessa, ja tässä mun uudessa koneessa ei ole yhtäkään kuvaa, joten laittelen kuvia sitten kun saan koneeni takaisin. Alla pari pelastunutta kuvaa facebookista. Anteeksi kuvien laatu!




Jos oikein laskin, niin koulupäiviäkään ei ole enää kuin 20, eli ihan kohta alkaa kesäloma!  Kokeita kylläkin on vielä aika monta, mutta kun niistä selvitään saa taas olla parisen kuukautta lukematta yhteenkään kokeeseen, tai tekemättä koulujuttuja.








6 kommenttia:

  1. miten hoidit opiskelut hollannissa? :o

    VastaaPoista
  2. Oltiin pyydetty opettajilta etukäteen kaikki kolmen kuukauden läksyt ja tehtiin niitä sitten omatoimisesti siellä myöskin netin kautta. Myöskin kokeet tein hollannissa netin kautta. :)

    VastaaPoista
  3. Kiva Pinja ku kirjotat taas tänne blogii ja kiva postaus:) ootte söpöi vöpsyn kanssa <3

    VastaaPoista
  4. jes kivaa et postasit ja tuun kuvailemaa teitä sit aina ;) ota huomenna kamera!!

    VastaaPoista