torstai 2. toukokuuta 2013

Hyvästit ponin karvoille

Tänään ihan ensiksi  päästettiin poni karvoistaan. Viime keväänä oli sama juttu, että se oli kasvattanu ihan ihmeellisen karvan. Mietin hetken, onko enää mitään järkeä klipata sitä, mutta tultiin siihen tulokseen, että on parempi klipata se ku jättää sinne karvojensa alle muhimaan.  Aluksi Vallu oli vähän eri mieltä asiasta, kun tulin  erittäin   kova äänisen lainaklipperin kanssa, mutta  kun huomasi ettei se ollut sen kummmpi, antoi klipata tosi nätisti ja söi vaan heinää suoraan kärrystä. Aika kauan me sitä klipattiin, tai no miten sen nyt ottaa, pari tuntia ( mollia klipattiin joskus 4 tuntiakin ihan helposti )
 Kun poni oli klipattu isolla koneella, siistin sen vielä meidän omalla pikkuklipperillä, jonka ostin hollannista. Se on tosi kätevä esim. korvakarvoihin, vuohiskarvoihin ja muuhun tollaseen pikku siistimiseen, Siitä tuli  ihan hyvä, mutta siistin sen huomenna vielä paremmassa valossa. Toivotaan, että ei kauheen kirjavaksi jäänyt.
Katsotaan, jos vaikka huomenna siistisin vielä korvat, vuohiset ja turpakarvatkin.  

Ton klippaus operaation jälkeen lähettiin Vapsun kanssa vielä hetkeksi kentälle. Aurinko paistoi hetken tosi nätisti kentälle, niin siinä oli tosi mukava ratsastaa. Laitoin ponille vaan suitset päähän ja menin ilman satulaa. Kaiken kaikkiaan en mennyt kauaa, mutta sen verran kuitenkin, että kerkesin ravaamaan ja ottamaan molempiin suuntiin vähän laukkaa. Poni oli tosi hyvän tuntunen ja kuunteli mua tosi hyvin.  
Tässä allaolevassa kuvassa näkyy pikkusen tota kaulaa kun klipattiin. Laatu on tosi huono, pahoittelen.
Kiitos Venlalle kuvista:) 



1 kommentti: