maanantai 3. syyskuuta 2012

JRS alu-este 2.9

Moikka :)Kirjottelen nyt sitten niistä eilisistä kisoista kun eilen tultiin aika myöhään kotiin ja en jaksanu enää ruveta kirjottamaan.
Elikkä oltiin siis alue kisoissa Järvenpäässä. Eka luokka joka siis oli 90cm oli arvostelultaan 367.1.
Verkassa tuli ihan hyviä hyppyjä ja Vallu tuntu hyvältä. Radalla sitten lähin ensisijasesti ratsastamaan nollaa. No tuli nolla ja ihan hyvä rata :) No ysikympissä oltiin sitte kakkosia ja saatin sininen ruusuke.
Sitte toka luokka oli metri ja siinä arvostelu oli A.2.0.  Vallu oli ehkä aavistuksen väsyny verkassa, mutta tuli silti ihan hyviä hyppyjä :) Radalla siis lähin taas ratsastamaan nollaa kun oli taas eka metri hetkeen. En ees yrittäny ratsastaa aikaa. Ihan hyvä nolla tuli siitäkin radasta ja jäi kyllä tosi hyvä fiilis. No seen lisäks et saatiin nolla nii tultii neljänsiks. En yhtää osannu ees arvata et voitas sijottuu, koska mun mielestä meillä ei tullu ees kauheen nopee aika :D Vallun kaa oltiin ainoo poniratsukko siinä metrin palkintojen jaossa ja varsinki kuvissa Vapsu näyttää hirveen pieniltä muihin verrattuna :D Oon yrittäny ettii kuvia, mutta en ainakaan tähän hätään oo löytäny... Laitan niitä tähä sitä mukaan kun niitä löydän :)

Tähän loppuun vielä video: http://www.youtube.com/watch?v=41HJ8mvtVT8&feature=plcp

1 kommentti: