perjantai 31. elokuuta 2012

valkku 30.8

Eilen meillä oli valmenns. Alkuverkassa mentiin eka ravissa niin että kummallaki lyhyellä sivulla oli kolme puomia ja mentiin ne puomit ja joka väliin tehtiin voltti. Toisella lyhyellä sivulla oikeelle ja toisella vasemmalle.  Sitte toisella pitkällä sivulla tehtiin tempon vaihteluita ja toisella väistöjä.
Sitten kun oltiin menty kumpaankin  suuntaan niin mentiin laukassa eka semmosta s- kiemuraa halkasijalla että joka puomin väliin tuli voltti. eka vasemmalle ja sitte oikeella. sen jälkeen mentiin uudestaan halkasijalle niinku kaheksikkona ja toisella lävistäjällä joka toinen kerta eteen ja joka toinen kerta kiinni ottaen. tosi epäselvä selitys mut toivottavasti kuva auttaa! :)
Tällänen plus sitte 1 ja 2 väliin tuli voltti vasemmalle ja 2 ja 3 väliin voltti oikeelle.
 
Sen jälkeen tultiin pitkällä sivulla kolme pystyä joiden väliin tuli kolme laukka-askelta. Ja kaikkien väliin piti tehä voltti vasemmalle. Sen jälkeen tultiin semmonen pitkä rata. Siinä oli jotain 15-16 estettä. En viiti ees piirtää sitä kun siitä tulis varmaa pelkkää sotkuu... :D No se rata meni ihan hyvin. Kerran sarjalle tuli tosi huono lähestyminen ja vallu hyppäs ihan paikaltaan ja ihan toosi kaukaa sarjan b osan... Muuten kaikki askeleet meni aika nappiin ja hyvin. Vallu oli tosi super!  Tähän loppuun laitan nyt sitte vielä kuvia sieltä valmennuksesta :)
 














 
    Ja kaikki ylläolevat kuvat on (c) Siiri

Mulla itellä leikattiin varpaasta osa pois ja puolet kynttä, niin oli operaatio jo pelkästään saada kenkä jalkaan... :D  Ja tollanen se varvas sitte oli... ei kiva :)

3 kommenttia: