keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Loppu häämöttää



Heissan :) täällä aika on mennyt todella nopeasti. Ihan liian nopeasti. Me tullaan takasin suomeen jo 28.2 eli reilu viikon päästä. Tosi tylsää lähteä täältä jo. Kauheeta ajatella, että joutuu tulee täältä lämpimästä sinne suomen loskaan...

Mun vanhemmat oli myös vähän aikaa sitten täällä ja juostiin melkein kaks päivää putkeen kaikissa vaatekaupoissa. Käytiin mm. Eindhovenissa ja sitten tässä aika lähellä semmosessa Designer- kauppakylässä. Oli ihan tositosi kiva viikonloppu.


Täällä on ollut tosi kivat ilmat ja ollaan muutaman kerran ratsastettukkin jo ulkokentällä. Vallu on tosi innoissaan kun se pääsee pitkästä aikaa ulkokentälle. Tein siitä pienen kuvakollaasin tonne alas.
Viime viikonloppuna oltiin kisoissa Belgiassa. Meni tosi kivasti, Vallu oli jo verkassa tosi hyvä, ja radaltakin tuli nolla. Hyvä poni :) toivottavasti video tossa alhaalla toimii.


Mulla oli vielä yks juttu... Ainii joo. Vallu ja Tico vaihtaa tallia maaliskuun lopusta eteenpäin, eli Vallu tulee täältä Hollannista suoraan uuteen talliin.  Ollaan tosi pitkään jo etitty uutta tallia ja käyty katsomassa talleja, mutta nyt päädyttiin muuttamaan  Vihtiin mun tosi hyvän ystävän Isan luokse. Puitteet paranee, vaikka tosin tallimatka vähän pitenee.  En rupea kauheasti puimaan meidän muuttoa täällä, mutta näin on parempi.  Ja toivon mukaan saataisiin myös valmennuskuviot vähän selvemmiksi ;)




Tänään oltiin viettämässä Julian 16 v. synttäreitä :)

2 kommenttia:

  1. Miks vaihoit tallia?

    VastaaPoista
  2. Tää vallu on mun nykynen vuokraponi🥰 ku kattelin sun ja vallun menoja teillä näytti menevän ihan super hyvin!

    VastaaPoista