sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Eho 16.11

Jälleen on ollut todella hiljasta täällä blogin puolella. Ei paljoa innosta kirjottaa tavallisesta tylsästä arjesta. Eikä mulla oikeestaan oo kauheesti mitään kirjotettavaakaan... Noh ei voi mitään, nyt tulee taas jonkin sortin postausta Ehon kisoista 16.11.

Eli oltiin eilen lauantaina 16.11 Eholla seurakisoissa hyppäämässä 90&100cm. Sain mukaan  kisa-apulaisiksi  Siirin ja Tytin.
Eholla on aina kivat kisat kun ei tarvitse lähteä niin aikasin. Nytkin lähdettiin vasta klo. 11 tallilta.

Meidän tallilta ajaa Eholle noin tunnin eli oltiin siinä 12 aikaan perillä. Meillä oli melkein 1,5h aikaa ennen ensimmäisen luokan alkua, joten kerittiin hyvin katsoa edellistä luokkaa. Sitten pistettiin poni kuntoon ensimmäistä luokkaa varten ja menin verkkaamaan ulkokentälle hyvissä ajoin. Vaikka oltiin kisapaikalla ajoissa, tuli silti kiire. Pääsin vasta radankävelyn jälkeen verkkaamaan maneesiin ja kiireessä otin muutaman hypyn pystyllle ja okserille.  Sitten aika hätäsesti mentiin jo radalle. Rata alkoi jo aika sekavasti, enkä saanut minkäänlaista rytmiä. Tultiin monelle esteelle aika pohjaan, mutta ei tullut mitään ongelmia, kunnes sitten yhelle pystylle toin ponin niin lähelle, että siitä tuli puomi mukaan. Oma vika, oisin ihan hyvin voinut jättää sen yhden askeleen pois.. Loppurata meni hyvin.
Tulokseksi siis 4vp






 Luokkien välissä ei ollut kauheesti aikaa, joten kävelin vallun kanssa, kunnes päästiin maneesiin verkkaamaan. Nyt ei tullut niin kiire, kuin edellisessä verkassa, sillä pääsin sisälle jo ennen radankävelyä. Verkassa otin taas pari pientä hyppyä ja sitten vähän isompana pystyn ja okserin. Kävelin hetken ja hyppäsin vielä pystyn ennen radalle menoa. Lähdin tässäkin luokassa ihan alkupäässä, kolmantena.
Ensimmäiselle esteelle tultiin heti vähän liian lähelle.. Sitten olikin pysty-okseri kaarevalla linjalla. Pysty tuli ihan hyvin, mutta sitten seuraavalle estelle suoristuksesta ei tullut mitään. Eli kolmoselle stoppi. No uusi yritys ja siitä yli ilman ongelmaa. Loppurata sujui tosi hyvin ja tuntui, että sain vasta kiellon jälkeen kunnon rytmin.
Kun videolta katsoo, niin ihan hävettää miten olin tuomassa ponia siihen kolmoselle. Ihan vinosti ja ihan pohjaan... No ei voi mitään virheistä oppii :) Eli tästäkin luokasta 4vp







Kokonaisuudessaan päivä oli todella mukava, vaikka kisaradat itsessään eivät menneetkään ihan nappiin. Oli kiva nähdä kavereita ja suuri kiitos vielä Siirille ja Tytille avusta! :)