perjantai 31. elokuuta 2012

valkku 30.8

Eilen meillä oli valmenns. Alkuverkassa mentiin eka ravissa niin että kummallaki lyhyellä sivulla oli kolme puomia ja mentiin ne puomit ja joka väliin tehtiin voltti. Toisella lyhyellä sivulla oikeelle ja toisella vasemmalle.  Sitte toisella pitkällä sivulla tehtiin tempon vaihteluita ja toisella väistöjä.
Sitten kun oltiin menty kumpaankin  suuntaan niin mentiin laukassa eka semmosta s- kiemuraa halkasijalla että joka puomin väliin tuli voltti. eka vasemmalle ja sitte oikeella. sen jälkeen mentiin uudestaan halkasijalle niinku kaheksikkona ja toisella lävistäjällä joka toinen kerta eteen ja joka toinen kerta kiinni ottaen. tosi epäselvä selitys mut toivottavasti kuva auttaa! :)
Tällänen plus sitte 1 ja 2 väliin tuli voltti vasemmalle ja 2 ja 3 väliin voltti oikeelle.
 
Sen jälkeen tultiin pitkällä sivulla kolme pystyä joiden väliin tuli kolme laukka-askelta. Ja kaikkien väliin piti tehä voltti vasemmalle. Sen jälkeen tultiin semmonen pitkä rata. Siinä oli jotain 15-16 estettä. En viiti ees piirtää sitä kun siitä tulis varmaa pelkkää sotkuu... :D No se rata meni ihan hyvin. Kerran sarjalle tuli tosi huono lähestyminen ja vallu hyppäs ihan paikaltaan ja ihan toosi kaukaa sarjan b osan... Muuten kaikki askeleet meni aika nappiin ja hyvin. Vallu oli tosi super!  Tähän loppuun laitan nyt sitte vielä kuvia sieltä valmennuksesta :)
 














 
    Ja kaikki ylläolevat kuvat on (c) Siiri

Mulla itellä leikattiin varpaasta osa pois ja puolet kynttä, niin oli operaatio jo pelkästään saada kenkä jalkaan... :D  Ja tollanen se varvas sitte oli... ei kiva :)

tiistai 28. elokuuta 2012

Lor Lohja 26.8

Heissan :) Tästä tulee nyt aika lyhyt postaus, mut laitan kuvia ja ehkä videon jos jaksan tehä sen :)

Oltiin nytte sunnuntaina alue kisoissa Lohjalla. Mentiin 80cm & 90cm.
Siinä kasikympissä Vallu hyppäs kaks ekaa ihan hyvin mut kolmas oli semmonen aika tavallinen vihree okseri jonka alla oli sellanen lankkuhommeli. En sitte ollu ihan skarppina ja siihen tuli yks töksö. N tokalla meni yli hyvin ja loppurata oli tosi hyvä.
 90cm sitte menin ihan vaan sillä periaatteella et mennään puhas rata ja puhas sitte tulikin ja oltiin siin luokas kolmansii :)




Kaikki ylläolevat kuvat n kuvannut Erica Hellman :)
 
 
Hyvä poni ♥
 
 
 

Vallusta ja Oskusta on tullu ihan parhaat kaverit ♥
 Video:

sunnuntai 19. elokuuta 2012

UHU 19.8

Mooi :) Päätinpä nyt sitte kirjottaa taas.

Eli tänään oltiin sakun tallilla kisoissa. Me mentiin 80cm ja 90cm.
Eka mentiin verkkaamaan, ja sitte selviski et meillä oli vielä 40min aikaa luokan alkuun, no eipä mitään sitte talutettiin se aika ja katottiin niitä edellisen luokan ratoja.
No, sitten mentii verkkaamaan. Otin aika pitkät alkuravit ja laukat ennenkuin hyppäsin. Sitte hyppäsin ekana 2 kertaa ihan normi ristikon, kerran pystyn ja kerran okserin. Sen jälkeen hyppäsin vielä pysty ja okseri peräkkäin. Verkassa kaikki lähestymiset meni hyvin ja askeleet osu nappiin.
     Sitte radalla mentiin perusrata puhtaasti ja uusinnan kaksi ekaa. Sitte uusinnan kolmannelle  eli esteelle numero 12 tuli huono askel. Tuli tosi juureen, ja se tuli sitten alas. loppurata meni puhtaasti :)



                                                                              
Sitte ysikympissä tein vähän lyhyemmän verkan. Otin samat esteet eli 2 kertaa ristikko kerran pysty ja kerran okseri ja ne molemmat peräkkäin. Verkkasin aika lyhyesti, ihan vaan siks ettei poni kauheesti väsyis.
  Radalla  Vallu oli kuitenkin vähän väsyneempi kuin ekassa luokassa, mutta ei pahasti. Ekalle tuli ihan hyvä lähestyminen. Tokalle tuli vähän huono askel, mutta ei se menoo haitannu. Mentiin sitte koko rata puhtaasti. (: En ite yhtään ajatellu et aika riittäs sijotukseen , mutta sitte se riittiki ja voitettii! :) Vallu oli hieno ♥ Empä sitte enempää selittele vaan video saa kertoo loput :)


                                                                   Video löytyy tästä :D