tiistai 24. huhtikuuta 2012

Oon ollu oksennustaudissa pari päivää ja tänää pääsin ratsastamaan :) Äiti talutti ja juoksutti Vallua eilen. Tänään mä ratsastin iha rauhassa käynnis ravis ja otin iha kumpaanki suuntaa vaan pari laukan nostoo. Vallulla oli tooosi kivasti energiaa, ja ois tehny mieli tehä vaik mitä mut en ite oo iha viel terve ni en viittiny sitte :) Tänää ei oo mitään kuvii ku ei olllu kameraa :( Mut Vallu oli hieno <3

-Pinja

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Kevät ♥

Nyt vihdoin alkaa näkyy merkkejä keväästä! Meillä ei paljookaan luntakaan enää näy :D Tallilla on kenttäki jo iha sulanu ja kuiva ja siinä voi jopa ratsastaa! :D Paitsi että nyt se on taas iha märkä kun on satanu -_- Vallun tarhaki alkaa näyttää jo tarhalta.
 Mä en nyt oo kirjotellu, kun on innostus iha lopahtanu tähän kirjottamiseen... Ja sit yksinkertasesti mä en oo tehny mitään sen kummosempaa :) Ja jottei tää postaus olis nii lyhyt( joka se tulee kuitenkin olemaan) ja kuvaton ni laitoin tähän muutaman vanhan kuvan :))
Ja yllättäen kaikki kuvat Mollysta :) Vallusta ei oikeestaan ollu kauheen hyvii kuvii mitä en ois viel tänne laittanu :P
                                          Tää kuva on viime syksyltä valmennuksesta jo
                                          ssa sato iha kivasti... :D este n. 100 cm :)
                                          Tää sitte taas on joskus vuodelta 2009 kun Möpe
                                         oli meijän mökillä :)
                                          Tää on kans joskus 2009-2010 vuonna otettu kuva ;)
                                                   Me pienet :D Tää on ehkä vuos 2010 ja
                                                   oisko ollu joku 70 cm.

                                          Ja vielä yksi kuva! Me järkättiin Siirille "yllätys synttärit"
                                          ja sitte mä talutin sitä Mollilla ilman satulaa käyntii ja ravii
                                          ja sen piti pitää porkkanaa lusikassa. Sit sillä oli vielä silmät sidottu =DD
                                          anteeks kuvan laatu!

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Tänään mä vaan taluttelin Vallua :) Sitte mä menin Ticolla lopuks Pilvin jälkeen jotain 20min :)) Ravailin sen kanssa ja tein paljon pysähdyksiä ravista ja lauksata :)) Tico oli kiva
Sori en keksiny mitää mitä kirjotttaa... :S

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Tänään pääsin vihdoinki ratsastaa ♥ Mä oon ollu tallilla viimeks viime keskiviikkona :(

Aluks kävelin iha vaa pitkin ohjin n. 10 min. Sitte otin ohjat ja rupesin tekemään pysähdyksiä, peruutuksia, väistöjä ja ravi siirtymisiä. Vallu oli aika reipas ja tosi herkkä. Sitte rupesin ravaileen ihan vaan ympyrällä ja kaikkee väistöjä. Sitte rupesin tekemään voltteja ja pääty-ympyröitä.
 Vallu oli tosi kiva ja herkkä. Tein siinä ravissa myös paljon tempon vaihteluita ja siirtymisiä. Tein kanssa silleen, että pitkillä sivuilla lisäsin ravia ja lyhyillä kokosin. Vallu oli tässä tosi kiva ja kuuliainen ;)
Laukassa tein paljon voltteja ja siirtymisiä. Sitte mentiin pari kertaa kaheksikolla kavalettia, ja Vallu oli toosi reipas. Sitte menin hetken käynnissä ja ravissa ympyrätyöskentelyy ja sitte loppuravit pitkin ohjin. Loppukäynnit mä talutin valluu reilu 10min. Yhteensä menin noin 1h 10 min :)) oon tosi tyytyväinen Valluun.

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Mooi taas pitkästä aikaa ;) Mä en nyt oo kirjottanu kun ollaan oltu torstaista asti mökillä ja siellä ei nettiin pääse. Nyt tässä matkalla (kun yhteydet vihdoin toimii, kylläkin huonosti) päätin vähän päivitellä taas blogia :) Eli Julia on menny Vallulla torstai-sunnuntai. Torstaina oli kuulemma ollu aika villi :P Sitte perjantaina oli kuulemma oli ollu parempi eikä niin villi. Lauantaina ja tänään Jumpe on vissiin menny vähä rauhallisemmin :) Huomenna meen taas ite ratsastamaan :))

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Lauantaina mä menin alkuverkaks ravipuomeja ja paljon pysähdyksiä ja siirtymisiä. Sitte tein kolmikaarista kiemurauraa. Laukassa menin pumeja puolikaaren muotosena. Vallu oli toosi kiva :)))

Sunnuntaina mä menin ilman satulaa ekaa kertaa :) Mä tein taas paljon pysähdyksiä ja siirtymisiä ja paljon ympyrätyöskentelyä. Vallu oli tosi kiva ;) Aluks se katteli niitä maneesin kulmia, mutta ei enää lopuks. Sekään ei ollu enää pelottavaa ku tallin omistaja tuli traktorin kanssa maneesin ovelle :D
Tässä on nyt pitkästä aikaa kuviva! :D  Kaikki kuvat on sunnuntailta.  Kaikki kuvat on sitte Jumpen ottamia, kiitos! ♥ :)

                                                                         ♥ Hieno poika♥
                                                                       =DD
                                                   Se oli se pelottava maneesin kulma ;D


Tänään mä sitte menin vähä rauhallisemmin. Laitoin ponille vaan loimen ja suojat ja otin liinan. Sitte mä taluttelin eka n. 10 min ja sitte otin ympyrälle. Kerkesin juoksuttaa toiseen suuntaan ja kentällä toiseen, kun se ei ollu jäinen enää. Vallu oli vähä villi :DD mut sitte kun rauhottu ni meni tositosi hienosti ♥ :))